-10%
(فلسفه معنی زندگی)
0/5
(0 نظر)
وزن | 100 گرم |
---|---|
نویسنده | آلن دوباتن |
سال چاپ | 1403 |
تعداد صفحه | 96 |
نوع جلد | شمیز |
قطع | رقعی |
بازنویسی | 14031106 |
1,550,000 ریال قیمت اصلی 1,550,000 ریال بود.1,395,000 ریالقیمت فعلی 1,395,000 ریال است.
(فلسفه معنی زندگی)
افرادی هستند که به یک دلیل بسیار بزرگ اما اغلب مغرضانه با آن ها دوستیم: به این دلیل که زمانی در گذشته با آن ها دوست بوده ایم. در یک مرحله، که شاید دهه ها قبل باشد، نقاط مشترک زیادی داشته ایم: در مدرسه هر دو در ریاضی خوب و در زبان فرانسه بد بودیم، در دانشگاه اتاق های مجاور هم داشتیم و به هم در انجام تکالیف کمک می کردیم و در بار یکدیگر را به خاطر روابط عاشقانه ی شکست خورده و والدین اعصاب خردکن دل داری می دادیم، هر دو کارآموز یک شرکت بزرگ، با رئیس عجیب و غریب و افراطی یکسانی بودیم.
اما زندگی ما را به مسیرهای متفاوتی کشاند. حالا آن ها سه فرزند دارند، به جزایر اورکنی رفته اند و در آن جا یک پرورشگاه ماهی را مدیریت می کنند، وارد سیاست شده اند و وزیری جوان هستند، یا به عنوان مربی اسکی در کوه های راکی زندگی می کنند. وقایع روزانه ی زندگی ما ممکن است کیلومترها از هم فاصله داشته باشند؛ ما از دنیای یکدیگر زیاد خبر نداریم. اگر امروز تازه به هم معرفی می شدیم، در نگاه یکدیگر خوش مشرب و دوست داشتنی بودیم، ولی هرگز با هم صمیمی نمی شدیم.
با این حال، ملاقات کردن با این افراد برای شامی دو نفره و قدم زدن در جنگل یا فرستادن ایمیل برای آن ها می تواند تا حد زیادی مفید و رهایی بخش باشد. این دوستان همانند آبراهی به گذشته ی ما عمل می کنند که در زندگی روزمره غیرقابل دسترس اند، اما بصیرت های مهمی را دربر دارند.
باوجود یک دوست قدیمی می توانیم سفری را که از گذشته تا امروز داشته ایم، ارزیابی کنیم. می توانیم ببینیم چقدر رشد کرده ایم، چه چیزهایی زمانی برای مان دردناک بود، چه چیزی اهمیت داشت، یا کدام یک از چیزهایی را که عمیقا از آن لذت می بردیم فراموش کرده ایم. دوست قدیمی محافظ خاطراتی است که ممکن است تنها اندکی از آن ها را به یاد داشته باشیم.
وزن | 100 گرم |
---|---|
نویسنده | آلن دوباتن |
سال چاپ | 1403 |
تعداد صفحه | 96 |
نوع جلد | شمیز |
قطع | رقعی |
بازنویسی | 14031106 |
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.